Psihoterapeut Beograd

PSIHOTERAPEUT BEOGRAD – O NAMA

Dr Radivoje Delić, lekar, psihoterapeut i klinički hipnoterapeut –  KONTAKT → Pozovi ili ostavi poruku!
Hipno-Psiho Centar, Simićeva 16, 11000 Beograd, Senjak

O nama

Psihoterapeut Beograd, dr Radivoje Delić,

osnivač Hipno-Psiho centra

Hipno-Psiho centar osnovan je sa ciljem da se na stručan način pomogne u lečenju, prevenciji i očuvanju mentalnog zdravlja populacije. Na jednom mestu organizovana je pomoć stručnjaka za mentalno zdravlje: psihoterapeuta raznih modaliteta, hipnoterapeuta, psihologa i defektologa.

Primenjujemo tehnike REBT/KBT psihoterapije, SHEMA terapije i kliničke hipnoterapije, u zavisnosti od tipa emocionalnog poremećaja. Takođe se u obzir uzimaju specifičnosti svakog klijenta i procene terapeuta koja terapeutska tehnika će najbolje i najbrže pomoći klijentu.

Hipnoterapija se primenjuje posle detaljnog objašnjenja klijentu šta je to hipnoza i koji su njeni fenomeni kako bismo je demistifikovali kao tehniku i primenili isključivo nakon obavezne pismene saglasnosti klijenta za hipnoterapijski tretman

Naša misija

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije u poslednjih desetak godina došlo je do dramatičnog rasta broja mentalnih poremećaja širom sveta. Takav trend preti da u narednim godinama mentalni problemi poprime razmere globalne epidemije.

Svetska zdravstvena organizacija predviđa da će u sledećim godinama, na globalnom nivou, mentalni poremećaji biti na drugom mestu u rangiranju svih oboljenja.  Depresija postaje bolest 21.veka.

U Srbiji ima oko 400.000 obolelih od depresije. Procena je da oko 450 miliona ljudi globalno ima neki mentalni poremećaj.

Isti podaci govore da na globalnom nivou od 450 miliona mentalno obolelih, dve trećine njih nikada ne zatraži pomoć zbog stida ili straha od reakcije okoline.

Zbog svega navedenog, u Hipno-Psiho centru organizujemo edukativne radionice na razne teme sa ciljem prevencije emcionalnih poremećaja i očuvanja mentalnog zdravlja ljudi.

Psihoterapeut Beograd

Hipno-Psiho centar, Senjak

Dr Radivoje Delic

Dr Radivoje Delić, osnivač Centra

Pitanja i odgovori

1) Kako mogu zakazati pregled ili seansu?

Pregled ili seansu možete zakazati na tel. Centra 063 223363 ili e-mail-om na dr@hipnopsihocentar.rs

2) U kom roku odgovarate na poslati e-mail?
Odgovor ćete dobiti u roku od 24 sata od slanja Vaše poruke.

3) Kada odgovarate na propušteni poziv?
Što pre smo u mogućnosti, ali u svakom slučaju istog dana.

4) Da li imate parking pred Centrom?
Naš prostor se nalazi u mirnoj ulici na Senjaku gde bez problema možete naći parking mesto.

5) Nakon prvog kontakta, kada mogu da očekujem prvu seansu?
Prvu seansu zakazujemo obično dan – dva posle Vašeg obraćanja. Ukoliko imate potrebu za hitnim prijemom potrudićemo se da Vas primimo isti dan, ukoliko je to moguće.

Za klijente koji nisu iz Beograda fleksibilni smo u zakazivanju termina, u skladu sa njihovim ograničenjima vezanim za transport.

6) Kako stići do Vas gradskim prevozom?
Svim oblicima gradskog prevoza ulicom Kneza Viseslava, stanica kod Ruske ulice (jedna stanica posle Beogradskog sajma iz pravca centra grada).

Psihoterapeut Beograd

Ulaz – Čekaonica – Prijemni deo – Ordinacija – Prostor za radionice i seminare

Centar kliničke hipnoze i psihoterapije
Hipno-Psiho centar Beograd
Psihoterapeut
Telefom: 063 22 33 63