PSIHO TESTOVI ZA PROVERU

OVI TESTOVI POMAŽU DA UPOZNATE SEBE!

Popunite upitnik koji želite i nakon pritiska na dugme „Pošalji“ dobićete rezultate testa.

Zanimljivi testovi. Evo kako da ih koristite:

Svi testovi su podešeni tako da Vaš odgovor date klikom na kružić ispred izabrane tvrdnje. Niste obavezni da odgovorite na sva pitanja, ali predlažemo da bar pokušate kako biste dobili najtačniji rezultat.

Psiho testovi pred Vama služe za razbibrigu i zabavu, ali mogu i da ukažu na neke skrivene aspekte Vaše ličnosti. Zašto da se stalno pitate, da li imate simptome nekog psihičkog poremećaja –  Jednostavno se testirajte!

Nije loše da se malo zabavite i uzgred bolje upoznate sebe. Pre svakog odgovora, zatvorite oči i što detaljnije zamislite situaciju iz upita.

Kratak mini test „Da li mi je potrebna psihoterapija?“ pomaže Vam da otkrijte da li Vam je iz nekih, Vama nepoznatih razloga, potrebna psihoterapija.

Pred Vama je i upitnik za otkrivanje da li imate socijalnu fobiju. Uradite ovaj jednostavan test i saznajte da li imate socijalnu fobiju, a da to i ne znate!

Da li ste anksiozni? Test za anksioznost je jedan od najpopularnijih i najčešće korišćenih upitnika za odredjivanje nivoa anksioznosti. Lak je, interesantan i veoma pouzdan. Proverite nivo Vaše anksioznosti (i da li je uopšte imate) za samo par minuta.

Jeste li depresivni? I ovo je veoma zanimljivo pitanje koje možete lako i brzo rasvetliti uz pomoć jednog od gore ponuđenih jednostavnih i zaista korisnih testova.